GO BACK
    TO MENU

    Weddings

    Vanaf € 1395,-

    Deze prijs in inclusief zes uur fotografie, een groot trouwalbum van 30 x 30 cm, minimaal 250 high res foto's en een online galley. Uiteraard is het ook mogelijk meer uren te boeken. Neem contact op voor meer info en de volledige prijslijst!

    Omdat ik mijn volle aandacht aan elke bruiloft wil geven neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wees dus op tijd met het vastleggen van jullie datum.

    Aangezien reizen en fotografie mijn twee grote passies zijn ga ik met liefde met jullie mee voor een bruiloft in het buitenland. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jullie.

    Love & Family

    € 250,-

    Wil je de liefde laten vastleggen tussen jou en je lover? Of wil je de bijzondere tijd van het zwanger zijn vastleggen of misschien jullie nieuwe baby? Ik hou ervan om jullie liefde op een zo natuurlijk mogelijke manier vast te leggen, zodat je er foto's aan overhoudt waarin jezelf écht herkend.

    Photoshoots duren ongeveer een anderhalf uur waarbij je achteraf minimaal 35 foto's digitaal (in high res) toegestuurd krijgt.

    * De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer vanaf Haarlem).

    Commercial

    Prijs op aanvraag

    Ik ben ook beschikbaar voor editorial, styled product, interieur, food, lifestyle, webshop of blog fotografie. Neem contact op voor de mogelijkheden!